KONEURAKOINNIN LUOTETTAVA MONIOSAAJA

Viemärin korjaus Turku, Naantali

MM-Koneurakointi tietää, miten hoidetaan viemärin korjaus ammattitaidolla Varsinais-Suomen alueella. Päätoimipaikkamme ovat Turku, Masku ja Naantali. Hoidamme viemärit kuntoon rakennusten ulkopuolella eli silloin, kun tarvitaan järeämpää kalustoa, kuin mitä putkimiehellä on tarjota. Monipuolinen ja ketterä korjauskalustomme takaa sen, että viemäreitä voidaan korjata hankalistakin paikoista. Viemärivikoja voi olla monenlaisia, jolloin tarvitaan asiantuntevaa kaivuutyötä ja viemärin korjausta. Vika voi olla esimerkiksi se, että:

 • Putki on ruostunut paikallisesti puhki
 • Ulkopuolinen esine on rikkonut putken
 • Juuret ovat läpäisseet putken
 • Putki on haljennut
 • Viemäri on sortunut tai painunut
Viemärin korjaus Turku, Raisio, Naantali | Betoniviemärin korjaus ja kaivuutyöt Turun seudulla

Kokemusta meiltä löytyy monen vuoden verran, joten mikään talon ulkopuolinen viemäriongelma ei ole meille liian haastava. Saat meiltä luotettavaa ja nopeaa palvelua. Hoidamme kaivuutyöt ammattitaidolla silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Yleensä viemärien korjaukset kannattaa hoitaa kuntoon mahdollisimman nopeasti. Pääsemme tarvittaessa myös rakennuksen alle viemäröintiä korjaamaan. 

Betoniviemärin korjaus

Betoniviemärin korjaus hoituu meidän kauttamme nopeasti ja varmasti. Vanha betoniviemäri uusitaan tyypillisesti muoviseksi. Tyypillinen betoniviemärin ongelma voi olla se, että puunjuuret ovat päässeet viemärin saumoista läpi. Tällöin betoniviemäri on syytä korjata pian. Teemme korjaukset asiakkaan tarpeen ja aikataulutoiveiden mukaan joustavasti. Saat räätälöityä palvelua alan osaavilta ammattilaisilta. Hoidamme viemärin korjauksen, kaivuutyöt ja laitamme maa-aineksen takaisin, kun työt ovat tehty. Siistimme aina jälkemme ennen kuin siirrymme seuraavalle työmaalle.

Vahvuutemme on todella ketterä kalusto, jolla pystymme toimimaan myös ahtaissa paikoissa. Pääsemme käsiksi viemäröinteihin, joihin eivät isot koneet välttämättä mahdu. Teemme viemäröintien korjaustyöt monipuolisesti ja kustannustehokkaasti. Saat palvelun avaimet käteen -periaatteella eli teemme kaikki korjaustyöhön liittyvät asiat alusta loppuun. Pyydä tarjous jo vaikka heti tänään – saat meiltä pitävän kustannusarvion projektillesi, ilman yllättäviä piilokuluja. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MM-Koneurakointi Oy
Peitturinkatu 1
21260 RAISIO

Y-tunnus: 18882072
Puh: +358440791815

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MM-Koneurakointi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.