Viemärin korjaus Turun ja Naantalin seuduilla 20 vuoden kokemuksella

Ota yhteyttä!

MM-Koneurakointi tietää, miten viemärin korjaus hoidetaan ammattitaidolla. Palvelemme Varsinais-Suomen alueella ja päätoimipaikkamme ovat Turku, Masku ja Naantali. Hoidamme viemärit kuntoon rakennusten ulkopuolella eli silloin, kun tarvitaan järeämpää kalustoa kuin putkimiehellä on tarjota. Monipuolinen ja ketterä korjauskalustomme takaa sen, että viemäreitä voidaan korjata hankalistakin paikoista.

Apu monenlaisiin vikatilanteisiin

Viemärivikoja voi olla monenlaisia, jolloin tarvitaan asiantuntevaa kaivuutyötä ja viemärin korjausta. Vika voi olla esimerkiksi se, että:

  • putki on ruostunut paikallisesti puhki
  • ulkopuolinen esine on rikkonut putken
  • juuret ovat läpäisseet putken
  • putki on haljennut
  • viemäri on sortunut tai painunut.

Meiltä löytyy kokemusta monen vuoden verran, joten mikään talon ulkopuolinen viemäriongelma ei ole meille liian haastava. Saat meiltä luotettavaa ja nopeaa palvelua. Hoidamme kaivuutyöt ammattitaidolla silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Yleensä viemärien korjaukset kannattaa hoitaa kuntoon mahdollisimman nopeasti. Pääsemme tarvittaessa myös rakennuksen alle viemäröintiä korjaamaan.

Betoniviemärin korjaus

Betoniviemärin korjaus hoituu meidän kauttamme nopeasti ja varmasti. Vanha betoniviemäri uusitaan tyypillisesti muoviseksi. Tyypillinen betoniviemärin ongelma voi olla, että puunjuuret ovat päässeet viemärin saumoista läpi. Tällöin betoniviemäri on syytä korjata pian. Teemme korjaukset asiakkaan tarpeen ja aikataulutoiveiden mukaan joustavasti. Saat räätälöityä palvelua alan osaavilta ammattilaisilta. Hoidamme viemärin korjauksen ja kaivuutyöt ja laitamme maa-aineksen takaisin, kun työt on tehty. Siistimme aina jälkemme ennen kuin siirrymme seuraavalle työmaalle.

 

Vahvuutemme on todella ketterä kalusto, jolla pystymme toimimaan myös ahtaissa paikoissa. Pääsemme käsiksi viemäröinteihin, joihin eivät isot koneet välttämättä mahdu. Teemme viemäröintien korjaustyöt monipuolisesti ja kustannustehokkaasti. Saat palvelun avaimet käteen -periaatteella, jolloin teemme kaikki korjaustyöhön liittyvät asiat alusta loppuun. Pyydä tarjous jo vaikka heti tänään – saat meiltä pitävän kustannusarvion projektillesi ilman yllättäviä piilokuluja. Vastaamme tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.

Yhteystiedot