Rivi- ja kerrostalojen salaojitukset – luotettavaa laatua Turun alueella 20 vuoden kokemuksella

Ota yhteyttä!

Rivi- ja kerrostalojen salaojitukset vaativat tekijältään vankkaa kokemusta sekä ammattitaitoa. Varsinkin monien vanhojen taloyhtiöiden kohdalla tulee varmistaa, että työ tehdään huolellisesti ilman rakennukselle koituvia vahinkoja. MM-Koneurakoinnin osaavan henkilöstön ja monipuolisen kaluston ansiosta vanhankin rivi- tai kerrostalon salaojitus onnistuu tehokkaasti, ja jälki on tarkkaa ja laadukasta.

 

Yrityksemme pääasiallisia toimialueita ovat Turku, Masku ja Naantali, mutta tarvittaessa pystymme toteuttamaan urakat koko Varsinais-Suomen alueella. Yksityisasiakkaiden sekä rivi- ja kerrostaloyhtiöiden lisäksi palvelemme myös yritysasiakkaita.

Salaojan uusiminen

Myös salaojien uusiminen voi tulla ajankohtaiseksi erityisesti vanhoissa taloyhtiöissä. Tällöin projektiin kannattaa tilata kokenut ammattilainen, joka osaa ottaa huomioon vanhat rakenteet vaurioittamatta työn aikana tärkeitä kohtia. MM-Koneurakointi on uusinut lukuisia salaojia haastavissakin kohteissa. Lupaamme, että salaojien uusiminen tehdään ammattilaisen takuulla!

Taloyhtiön salaojaremontti

Taloyhtiön salaojaremontti hoituu yrityksemme kautta kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Vanhoissa kohteissa saattaa aina silloin tällöin ilmaantua odottamattomia ongelmatilanteita, minkä vuoksi MM-Koneurakoinnin kaltainen kokenut tekijä on luotettava ja varma valinta. Aina tarvittaessa ja kohteesta riippuen pääsemme työskentelemään myös rakennuksen alle.

 

Salaojaremontin ensimmäisessä vaiheessa kaivamme vanhan salaojan esiin. Tällöin joudumme levittämään ylös kaivetun maa-aineksen tontille tai toteutuksesta riippuen kuljetamme sen työmaalta pois. Tarjoamme salaojat ja salaojaremontit asiakkaillemme tarvittaessa avaimet käteen -pakettina, jolloin hoidamme työn kaikki vaiheet suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn.

Takaamme, että salaojaremontti hoituu kauttamme aina tehokkaasti ja ripeästi ja laadukkaasta jäljestä tinkimättä. Olemme toteuttaneet lukuisia taloyhtiöiden salaojaremontteja Varsinais-Suomessa. MM-Koneurakoinnin tekemän salaojaremontin hinta on aina järkevästi budjetoitu kokonaisuus, eikä työn tilaajalle koidu piilokuluja.

 

Kun kaipaat kokenutta ammattilaista kerros- tai rivitalon salaojitukseen, voit luottaa meihin. Kerros- ja rivitalojen salaojitukset onnistuvat kauttamme uusiinkin rakennuksiin, ja toisaalta yrityksellämme on Turun, Maskun, Naantalin ja muun Varsinais-Suomen alueelta runsaasti kokemusta vanhoistakin kohteista. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja vastaamme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Ota yhteyttä lomakkeella tai soita ja pyydä tarjous!

 

Huom! Muistathan myös, että kaikki MM-Koneurakoinnin yksityisasiakkaat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Muista siis hyödyntää oikeutesi, jotta saat itsellesi merkittäviä säästöjä kokonaiskustannuksissa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä ja ota yhteyttä.

Kotitalousvähennys