Kesämökin salaojitus Naantalin ja Turun alueilla 20 vuoden kokemuksella

Ota yhteyttä!

Kesämökin salaojitus onnistuu MM-Koneurakoinnin kautta luotettavasti ja ammattimaisesti! Yrityksemme kotipaikkakunta on Masku, jonka lisäksi toimialueitamme ovat erityisesti Naantali ja Turku. Tarvittaessa kesämökin salaojitus onnistuu myös muualla Varsinais-Suomen mökkialueilla. Teemme salaojituksia mökkiasukkaiden ja muiden yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksille.

Kesämökin salaojituksessa on tärkeää huomioida, että mökit saattavat olla vaikeakulkuisilla alueilla. MM-Koneurakoinnilla on runsaasti kokemusta haastavistakin urakointikohteista. Yrityksemme kiistattomia vahvuuksia ovat osaava henkilöstö ja ketterä kalusto, joka pääsee kulkemaan ahtaissakin paikoissa tarkasti ja tehokkaasti.

 

Ammattimaiset työntekijämme varmistavat, että kesämökin salaojitus hoituu sovituissa aikatauluissa. Takaamme myös, että projektin hinta ei pääse nousemaan yllättävien kulujen takia.

Teemme myös kesämökin perustukset

Joissakin tapauksissa pystymme rakentamaan myös kesämökin perustukset, jos esimerkiksi erityisen isolla koneella on vaikeaa tai mahdotonta päästä mökin haastavalle tontille. MM-Koneurakoinnin pienellä ja ketterällä kalustolla kesämökin perustukset onnistuvat ongelmallisissakin kohteissa. Vaikka kesämökkisi sijaitsisi pitkän ja hankalan polun päässä, urakka ei ole meille ongelma!

 

Laadukkaat ja tehokkaat kaivinkoneemme pitävät huolen myös siitä, että pääsemme toteuttamaan kesämökin perustukset ilman tontille koituvia vaurioita. 

Koneet pääsevät kulkemaan vaivattomasti työmaalla, sillä ne tarvitsevat kulkeakseen vain kaksi metriä leveän aukon. Kaivinkoneiden alla olevat kumitelat varmistavat, ettei esimerkiksi kesämökin pihakivetyksiin tule vahinkoja.

 

Yrityksemme on erikoistunut tekemään kesämökin salaojituksessa ja perustuksessa huolellista työtä. Emme tingi laadusta tai rakennusmääräyksistä. Palvelumme hinta on järkevä ja kustannustehokas.

Tilaa kesämökin salaojat meiltä!

Kun kesämökin salaojat pitää teettää luotettavalla ammattilaisella, kannattaa projektiin valita MM-Koneurakointi! Yrityksellämme on salaojituksista lukuisten vuosien kokemus ja tietotaito.

 

Kesämökkiprojekteissa toimialueitamme ovat Masku, Naantali ja Turku, mutta tarvittaessa myös muu Varsinais-Suomi. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, kun kesämökin salaojitus tulee työmaallasi ajankohtaiseksi!

 

Muistathan myös, että MM-Koneurakoinnin yksityisasiakkaat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Kun hyödynnät oikeuttasi urakoissamme, voit säästää kustannuksissa merkittävästi.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä