KONEURAKOINNIN LUOTETTAVA MONIOSAAJA

Kesämökin salaojitus Naantalin ja Turun alueella

Kesämökin salaojitus onnistuu MM-Koneurakoinnin kautta luotettavasti ja ammattimaisesti! Yrityksemme kotipaikkakunta on Masku, jonka lisäksi toimialueitamme ovat erityisesti Naantali ja Turku. Tarvittaessa kesämökin salaojitus onnistuu myös muualla Varsinais-Suomen mökkialueilla. Teemme salaojituksia mökkiasukkaiden ja muiden yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksille

Kesämökin salaojituksessa on tärkeää huomioida, että mökit saattavat olla vaikeakulkuisilla alueilla. MM-Koneurakoinnilla on runsaasti kokemusta haastavistakin urakointikohteista. Yrityksemme kiistattomia vahvuuksia ovat osaava henkilöstö ja ketterä kalusto, joka pääsee kulkemaan ahtaissakin paikoissa tarkasti ja tehokkaasti. Ammattimaiset työntekijämme varmistavat, että kesämökin salaojitus hoituu sovituissa aikatauluissa. Takaamme myös, että projektin hinta ei pääse nousemaan yllättävien kulujen takia.

 

Teemme myös kesämökin perustukset

Joissakin tapauksissa pystymme rakentamaan myös kesämökin perustukset, jos esimerkiksi erityisen isolla koneella on vaikeaa tai mahdotonta päästä mökin haastavalle tontille. MM-Koneurakoinnin pienellä ja ketterällä kalustolla kesämökin perustukset onnistuvat ongelmallisissakin kohteissa. Vaikka kesämökkisi sijaitsisi pitkän ja hankalan polun päässä, urakka ei ole meille ongelma!

Laadukkaat ja tehokkaat kaivinkoneemme pitävät huolen myös siitä, että pääsemme toteuttamaan kesämökin perustukset ilman tontille koituvia vaurioita. Koneet pääsevät kulkemaan vaivattomasti työmaalla, sillä ne tarvitsevat kulkeakseen vain 2 metriä leveän aukon. Kaivinkoneiden alla olevat kumitelat varmistavat, ettei esimerkiksi kesämökin pihakivetyksiin tule vahinkoja.

Yrityksemme on erikoistunut tekemään kesämökin salaojituksessa ja perustuksessa huolellista työtä, jossa ei tarvitse joutua tinkimään laadusta tai rakennusmääräyksistä. Palvelumme hinta on järkevä ja kustannustehokas.

Tilaa kesämökin salaojat meiltä

Kun kesämökin salaojat pitää teettää luotettavalla ammattilaisella, kannattaa projektiin valita MM-Koneurakointi! Yrityksellämme on salaojituksista lukuisten vuosien kokemus ja tietotaito. Kesämökkiprojekteissa toimialueitamme ovat Masku, Naantali ja Turku, mutta tarvittaessa myös muu Varsinais-Suomi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, kun kesämökin salaojitus tulee työmaallasi ajankohtaiseksi!

Muistathan myös, että MM-Koneurakoinnin yksityisasiakkaat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Kun hyödynnät oikeuttasi urakoissamme, voit säästää kustannuksissa merkittävästi.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä. 

Katso myös muut salaojituskohteemme:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MM-Koneurakointi Oy
Peitturinkatu 1
21260 RAISIO

Y-tunnus: 18882072
Puh: +358440791815

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MM-Koneurakointi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.