KONEURAKOINNIN LUOTETTAVA MONIOSAAJA

Maalämmön kaivuutyöt kaikkiin kohteisiin

MM-Koneurakointi tekee maalämmön asentamiseen tarvittavat kaivuutyöt koko Varsinais-Suomen alueella. Meillä on kokemusta niin vaaka- kuin pystykeruupiirien asennuksista. Pysty- eli porakeruupiirien asennuksessa teemme kaikki tarvittavat kaivuutyöt, mutta varsinaisen poraamisen hoitaa kolmas osapuoli.

Kaivuutyöt Turku, Raisio | Maalämmön kaivuu ammattitaidolla Turun seudulla

Keruupiirien kaivuutyöt tehdään tarkasti

Maalämpöpumpun maakeruupiiri ei välttämättä tarvitse enää todella isoa tonttia, vaan nykyään putkistot voidaan rakentaa rakennuksenkin ympärille. Mutta useissa tapauksissa silti pystykeruupiirin asennus on se järkevin vaihtoehto. Olemme tottuneet työskentelemään ahtaissakin paikoissa, eikä maakeruupiirien kaivuutyöt tuota meille ongelmia. Kokemus on valttia myös maalämmön kaivuutöissä, ota siis yhteyttä meihin!

Muista kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaamme ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Muista siis hyödyntää oikeutesi ja säästät merkittävästi kustannuksissa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä. 

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MM-Koneurakointi Oy
Peitturinkatu 1
21260 RAISIO

Y-tunnus: 18882072
Puh: +358440791815

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MM-Koneurakointi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.