Pihatyöt koko Turun alueella 20 vuoden kokemuksella

MM-Koneurakointi tekee laatua

Yhteydenotto

MM-Koneurakointi on kokenut ja osaava pihatöiden tekijä. Saat meiltä ammattitaitoista palvelua, olipa kysymys sitten pihojen tasoituksesta, nurmikoista tai pihalaatoituksesta. Ammattilaisemme tekevät huolellista ja tarkkaa työtä kaikenlaisissa kohteissa.

 

Ammattilaisen käden jälki näkyy vielä vuosien päästä. Tasainen piha tai nurmikko syntyy vain laadukkaalla työllä. Kun tarvitset pihatöille osaavaa tekijää, ota meihin yhteyttä!

Kohteet

Teemme: 

  • tasoitukset
  • nurmikot
  • sepelin levitykset
  • pihalaatoitukset
  • kiveykset
  • ja muut vastaavat työt.

Pihan tasoitustyöt

Toteutamme pihan tasoitustyöt taloyhtiöille, omakotitaloille ja yrityksille. Pihan tasoitustyöt sisältävät esimerkiksi pihassa olevan soran tai maa-aineskasan levityksen sovitusti. Pihan tasoitus on ensimmäinen askel, kun tontin pihamaata ruvetaan muokkaamaan. Kun maan tasoitustyöt on tehty, ammattilaisemme voivat siirtyä esimerkiksi nurmikon istuttamiseen.

 

Maan tasoitustyöt tilataan usein myös kantojen ja juurakoiden poiston jälkeen. Suuren kannon tai juurakon poisto jättää maahan montun ja piha on epätasainen. Käyttämämme työkoneet pääsevät kulkemaan myös pienemmillä pihoilla. Pihan tasoitus hoituu kauttamme nopeasti.

Nurmikot kuntoon

Istutamme ja hoidamme nurmikot. Nurmikon istutus tehdään keväällä kylvämällä. Jotta nurmikko kasvaa hyvin ja pysyy kauniina vuosia, on pohjatyöt tehtävä hyvin. Nurmikon perustaminen on kuin rakennusprojekti: kun alussa kaikki hoidetaan kunnolla, ei myöhemmin tarvitse korjailla jälkiä.

 

Nurmikko ei kasva savimaalla eikä viihdy pintajuuristen puiden alla. Nurmikon istutus tehdään hyvään puutarhamaahan, jonka kantavuutta ja ilmavuutta voidaan parantaa hiekalla. Perustamisvaiheessa maahan lisätään myös kalkkia ja lannoitetta ja kasvukerros muokataan jyrsimellä. Nurmikko kylvetään kahdessa erässä, toukokuussa ja elokuussa. Näin nurmi kestää vuosia. Myös vanhan nurmikon korvaus on mahdollista – kysy tästä meiltä lisää.

Yhteystiedot

Pihalaatoitus kaunistaa

Pihalaatoitukset ovat parhaimmillaan pihan kaunistus, ja kivi kestää käytännössä ikuisesti. Pihakivetykset tuovat luonnetta ja siistiä ilmettä pihaan, ja pihalaatoista tehty polku on katseen vangitsija. Olemme kokeneita pihalaatoituksen asiantuntijoita. Hoidamme pihakivetyksen pohjatyöt huolella, jotta kivetykset tulevat suoraan, eivät vajoa tai kaadu ja pysyvät hyvinä vuodesta toiseen. Pihalaatoitus sopii pihakäytäviin, terasseihin, autotallin edustalle ja muuhun päällystämiseen.

Muista kotitalousvähennys!

Yksityisasiakkaamme ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Muista siis hyödyntää oikeutesi, niin säästät merkittävästi kustannuksissa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.