KONEURAKOINNIN LUOTETTAVA MONIOSAAJA

Pihatyöt koko Turun alueella – MM-Koneurakointi tekee laatua

MM-Koneurakointi on kokenut ja osaava pihatöiden tekijä. Me tarjoamme ammattitaitoamme myös erilaisissa pihatöissä, oli kysymys sitten pihojen tasoituksesta, nurmikoista tai pihalaatoituksesta. Ammattilaisemme tekevät aina huolellista ja tarkkaa työtä, oli kohde sitten minkälainen tahansa.

Ammattilaisen käden jälki näkyy vielä vuosien päästä. Tasainen piha tai nurmikko syntyy vain laadukkaalla työllä. Kun tarvitset pihatöille osaavaa tekijää, ota meihin yhteyttä!

Pihan tasoitustyöt Raisiossa

Toteutamme pihan tasoitustyöt taloyhtiöille, omakotitaloille ja yrityksille. Pihan tasoitustyöt sisältävät esimerkiksi pihassa olevan soran tai maa-aineskasan levityksen sovitusti. Pihan tasoitus on ensimmäinen askel, kun tontin pihamaata ruvetaan muokkaamaan. Kun maan tasoitustyöt on tehty, ammattilaisemme voivat siirtyä esimerkiksi nurmikon istuttamiseen.

Maan tasoitustyöt tilataan usein myös kantojen ja juurakoiden poiston jälkeen. Suuren kannon tai juurakon poisto jättää maahan montun ja piha on epätasainen. Käyttämämme työkoneet pääsevät myös pienempiin pihoihin kulkemaan. Tasoitus hoituu nopeasti.

Pihatyöt Turku, Raisio | Pihalaatoitus ja pihan tasoitus ammattitaidolla Turun seudulla

Nurmikot kuntoon

Istutamme ja hoidamme nurmikot. Nurmikon istutus tehdään keväällä kylvämällä. Jotta nurmikko kasvaa hyvin ja pysyy kauniina vuosia, on pohjatyöt tehtävä hyvin. Nurmikon perustaminen on kuin rakennusprojekti: kun alussa hoidat hoidetaan kunnolla, ei myöhemmin tarvitse jälkiä korjailla. Nurmikko ei kasva savimaalla eikä viihdy pintajuuristen puiden alla. Nurmikon istutus tehdään hyvään puutarhamaahan, jonka kantavuutta ja ilmavuutta voidaan parantaa hiekalla. Perustamisvaiheessa maahan lisätään myös kalkkia ja lannoitetta ja sekä kasvukerros muokataan jyrsimellä. Nurmikko kylvetään kahdessa erässä, toukokuussa ja elokuussa. Näin nurmi kestää vuosia. Myös vanhan nurmikon korvaus on mahdollista, kysy tästä meiltä lisää.  

Pihalaatoitus kaunistaa

Pihalaatoitukset ovat parhaimmillaan pihan kaunistus ja kivi kestää käytännössä ikuisesti. Pihakivetykset tuovat luonnetta ja siistiä ilmettä pihaan ja pihalaatoista tehty polku on katseen vangitsija. Olemme kokeneita pihalaatoituksen asiantuntijoita. Hoidamme pihakivetyksen pohjatyöt huolella, jotta kivetykset tulevat suoraan, eivät vajoa, kaadu ja pysyvät hyvän vuodesta toiseen. Pihalaatoitus sopii pihakäytäviin, terasseihin, autotallin edustalle ja muuhun päällystämiseen.

Kohteet

  • Tasoitukset
  • Nurmikot
  • Sepelin levitykset
  • Pihalaatoitukset
  • Kiveykset
  • Jne.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Yksityisasiakkaamme ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Muista siis hyödyntää oikeutesi ja säästät merkittävästi kustannuksissa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä. 

Kiinnostuitko palveluistamme?