KONEURAKOINNIN LUOTETTAVA MONIOSAAJA

Omakotitalon salaojitus Turun alueella

MM-Koneurakointi on kokenut rakennusalan yritys, jonka kautta omakotitalon salaojitus onnistuu varmuudella ja vankalla ammattitaidolla. Toimialueitamme ovat Turku, Masku ja Naantali, mutta tarvittaessa myös muu Varsinais-Suomi. Omakotitaloasukkaiden lisäksi asiakkaitamme ovat myös yritykset ja taloyhtiöt.

Omakotitalon salaojituksessa on tärkeää, että salaojien tekijällä on kokemusta ja tietoa hankalistakin kohteista. Keskeistä on myös oikeanlaisen kaluston merkitys, jotta koneet mahtuvat tontille. Käytämme työssämme ajantasaista kalustoa ja osaavaa henkilökuntaa, joiden ansiosta omakotitalon salaojitus hoituu tehokkaasti ja ilman tontille aiheutuvia vahinkoja. Kokemus, tietotaito ja kestävä kalusto ovat MM-Koneurakoinnin suurimpia etuja!

 

Omakotitalokohteen salaojitukseen sopiva kalusto

Kalustoomme kuuluvat myös pienempiin kohteisiin sopivat työkoneet. Omakotitalon salaojituksessa tulee huomioida, että koneet pääsevät kulkemaan vaivattomasti koko rakennuksen ympäri. Ketterä kalustomme mahtuu kulkemaan tontilla helposti, sillä käytössämme olevat kaivinkoneet vaativat kulkeakseen vain 2 metriä leveän väylän. Koneissamme olevat kumitelat säästävät tontin alustaa, eikä salaojitus tällöin vahingoita esimerkiksi omakotitalon pihakivetystä tai asfalttitietä työn aikana.

 

Kun suunnittelet omakotitalosi tai kesämökkisi salaojitusta, ota yhteyttä alan ammattilaisiin ja pyydä tarjousta!

Ok-talon pihan salaojitus

Ammattimaisen asentama omakotitalon pihan salaojitus varmistaa, että sade- ja sulamisvedet saadaan johdettua rakennuksen perustusten lähettyviltä. MM-Koneurakointi on tottunut tekemään salaojituksia pieniin tai muulla tavalla hankaliin kohteisiin Turussa, Raisiossa, Naantalissa ja muualla Varsinais-Suomessa.

Omakotitalon pihan salaojitus kasvattaa myös merkittävästi rakennuksen käyttöikää, kun ylimääräisen veden poisjohdatus estää ikävien ja kalliiden vahinkojen syntymisen.

Salaojaremontti

Yrityksemme toteuttaa myös kustannustehokkaat salaojaremontit omakotitalokohteisiin. Pystymme tarvittaessa työskentelemään ongelmallisissakin kohteissa ja pääsemme tekemään korjaustöitä myös rakennuksen alle. Salaojaremontti tehdään aina asiakkaan antamien aikataulujen mukaisesti ja järkevään hintaan, josta ei aiheudu yllättäviä piilokuluja.

Salaojaremontin ensimmäisessä vaiheessa kaivamme vanhan salaojan esiin. Tällöin joudumme levittämään ylös kaivetun maa-aineksen tontillesi tai toteutuksesta riippuen kuljetamme sen työmaalta pois. Tarjoamme salaojat ja salaojaremontit asiakkaillemme aina tarvittaessa avaimet käteen -pakettina, jolloin hoidamme työn kaikki vaiheet sisältäen suunnittelun, toteutuksen ja viimeistelyn.

Tilaa omakotitalon salaojitukset meiltä

MM-Koneurakointi on luotettava ja kokenut rakennusalan yritys, joka hoitaa omakotitalon salaojitukset vuosien tuomalla kokemuksella. Voit jättää urakoinnin meidän huoleksemme, oli kyseessä sitten salaojituksen asentaminen uuteen omakotitaloon tai salaojaremontti jo hieman vanhempaan kotiin. Teemme urakointeja erityisesti Turun, Raision ja Naantalin alueella, mutta myös koko Varsinais-Suomessa.

HUOM! Muistathan, että yksityisasiakkaamme ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Älä siis jätä hyödyntämättä oikeuttasi, jotta voit tehdä kustannuksissa merkittäviä säästöjä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä. 

Katso myös muut salaojituskohteemme:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MM-Koneurakointi Oy
Peitturinkatu 1
21260 RAISIO

Y-tunnus: 18882072
Puh: +358440791815

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MM-Koneurakointi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.