Rakennusten salaojitus Turun alueella 20 vuoden kokemuksella

Ota yhteyttä!

Rakennusten salaojitukset onnistuvat ripeästi ja luotettavasti Turun, Maskun ja Naantalin alueilla, kun tilaat MM-Koneurakoinnin salaojaurakkaan. Tarvittaessa pystymme työskentelemään myös muualla Varsinais-Suomen alueella. Teemme salaojituksia niin yksityisille kotitalouksille kuin taloyhtiöillekin. Urakkamme ovat pääasiassa uudisrakennuskohteita sekä vanhojen kohteiden korjausrakennusprojekteja.

Salaojitamme kaikenlaiset kohteet

MM-Koneurakointi on erikoistunut rakentamaan ja asentamaan salaojituksia niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin, olipa kyseessä sitten vanhan talon salaojien uusiminen tai kokonaan uuden sadevesijärjestelmän toteuttaminen uudiskohteeseen.

 

Hoidamme:

Osaavat ammattilaiset, ketterä kalusto

Rakennusten salaojitus vaatii tekijäkseen osaavat ammattilaiset, jotka noudattavat annettuja turvallisuus- ja rakennusmääräyksiä. Suomalaisella ja ammattitaitoisella henkilöstöllämme on kaikki tarvittavat ammattipätevyydet. Yrityksellemme on kertynyt vuosien varrella kokemusta lukuisista erilaisista kohteista.

 

Yrityksemme moderni ja ketterä kalusto sopii sekä suuriin että ahtaisiin kohteisiin. Olipa kyseessä sitten suuri kerrostalo tai pieni kesämökki, rakennuksen salaojitus onnistuu MM-Koneurakoinnin kautta varmasti ja luotettavasti. Pääasiallisia toimialueitamme ovat Turku, Masku ja Naantali, mutta tarvittaessa voimme lähteä urakointiin pidemmällekin Varsinais-Suomessa.

Omakotitalojen salaojitukset

MM-Koneurakointi on asiantunteva rakennusalan yritys, jolla on useiden vuosien vakaa kokemus omakotitalojen salaojituksesta koko Varsinais-Suomen alueella. Käytämme työssämme juuri omakotitalon salaojitukseen soveltuvaa kalustoa. Kaivinkoneemme mahtuvat kulkemaan ahtaistakin väleistä ja koko rakennuskohteen ympäri. Lisäksi koneissa on kumitelat, jotta ne eivät vahingoita esimerkiksi pihakivetyksiä.

Rivi- ja kerrostalojen salaojitukset

Myös rivi- ja kerrostalojen salaojitukset ovat vaativia projekteja, joiden urakoitsijalta edellytetään vankkaa tietotaitoa – ja juuri sitä saat meidän yritykseltämme! Olemme erikoistuneet rivi- ja kerrostalokohteiden tarkkaan salaojitukseen ja varsinkin vanhojen kohteiden salaojien uusimiseen. Ketterät kaivinkoneemme pääsevät kulkemaan kohteissa tehokkaasti ilman, että työ aiheuttaa haittaa rakennukselle tai sen lähialueelle.

Kesämökkien salaojitukset

MM-Koneurakointi tekee myös kesämökkien salaojitukset Varsinais-Suomen alueella varmasti ja luotettavasti. Asiakkaidemme kesämökit ovat usein haastavissa paikoissa, mutta tehokkaan kalustomme ansiosta vaikeakaan sijainti ei ole meille ongelma. Ammattimaisen henkilöstömme käsissä salaojitus onnistuu vaivattomasti.

 

Pystymme asiakkaan halutessa myös rakentamaan kesämökin perustukset, jos mökin työmaalle pääseminen erityisen isolla koneella on vaikeaa tai mahdotonta. Kätevän kokoiset työkoneemme pääsevät toteuttamaan perustukset kiperissäkin paikoissa.

Muista kotitalousvähennys!

Yksityisasiakkaamme ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Muista siis hyödyntää oikeutesi, niin säästät merkittävästi kustannuksissa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.

MM-Koneurakointi

MM-Koneurakointi on erittäin kokenut rakennusalan yritys, joka tarjoaa palveluitaan Turun, Maskun ja Naantalin alueilla sekä tarvittaessa muuallakin Varsinais-Suomessa. Tarvittaessa salaojitamme kaikenlaiset kohteet ja toteutamme rakennusten salaojitukset avaimet käteen -periaatteella. Tällöin hoidamme työn kokonaisvaltaisesti suunnittelua, toteutusta ja viimeistelyä myöten. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Yhteystiedot