KONEURAKOINNIN LUOTETTAVA MONIOSAAJA

Rakennusten salaojitus Turun alueella – MM-Koneurakointi

Rakennusten salaojitukset onnistuvat ripeästi ja luotettavasti Turun, Maskun ja Naantalin alueella, kun tilaat MM-Koneurakoinnin salaojaurakkaan. Tarvittaessa pystymme työskentelemään myös muualla Varsinais-Suomen alueella. Teemme salaojituksia niin yksityisille kotitalouksille kuin taloyhtiöillekin. Urakkamme ovat pääasiassa uudisrakennuskohteita sekä vanhojen kohteiden korjausrakennusprojekteja.

Salaojitamme kaikenlaiset kohteet

MM-Koneurakointi on erikoistunut rakentamaan ja asentamaan salaojituksia niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin, oli kyseessä sitten vanhan talon salaojien uusiminen tai kokonaan uuden sadevesijärjestelmän toteuttaminen uudiskohteeseen.

Osaavat ammattilaiset – ketterä kalusto

Rakennusten salaojitus vaatii tekijäkseen osaavat ammattilaiset, jotka noudattavat annettuja turvallisuus- ja rakennusmääräyksiä. Suomalaisella ja ammattitaitoisella henkilöstöllämme on kaikki tarvittavat ammattipätevyydet. Yrityksellemme on kertynyt vuosien varrella kokemusta lukuisista erilaisista kohteista.

Yrityksemme moderni ja ketterä kalusto sopii sekä suuriin että ahtaisiinkin kohteisiin. Oli kyseessä sitten suuri kerrostalo tai pieni kesämökki, rakennuksen salaojitus onnistuu MM-Koneurakoinnin kautta varmasti ja luotettavasti. Pääasiallisia toimialueitamme ovat Turku, Masku ja Naantali, mutta tarvittaessa voimme lähteä urakointiin pidemmällekin Varsinais-Suomessa.

OK-talon salaojitukset

MM-Koneurakointi on asiantunteva rakennusalan yritys, jolla on useiden vuosien vakaa kokemus omakotitalojen salaojituksesta koko Varsinais-Suomen alueella. Käytämme työssämme juuri omakotitalon salaojitukseen soveltuvaa kalustoa. Kaivinkoneemme mahtuvat kulkemaan ahtaistakin väleistä ja koko rakennuskohteen ympäri. Lisäksi koneissa on kumitelat, jotta ne eivät vahingoita esimerkiksi pihakivetyksiä. 

Rivi- ja kerrostalojen salaojitukset

Myös rivi- ja kerrostalojen salaojitukset ovat vaativia projekteja, joiden urakoitsijalta edellytetään vankkaa tietotaitoa - ja juuri sitä saat meidän yritykseltämme! Olemme erikoistuneet rivi- ja kerrostalokohteiden tarkkaan salaojitukseen ja varsinkin vanhojen kohteiden salaojien uusimiseen. Ketterät kaivinkoneemme pääsevät kulkemaan kohteissa tehokkaasti ilman, että työ aiheuttaa haittaa rakennukselle tai sen lähialueelle.

Kesämökkien salaojitukset

MM-Koneurakointi tekee myös kesämökkien salaojitukset Varsinais-Suomen alueella varmasti ja luotettavasti. Asiakkaidemme kesämökit ovat usein haastavissa paikoissa, mutta tehokkaan kalustomme ansiosta vaikeakaan sijainti ei ole meille ongelma. Ammattimaisen henkilöstömme käsissä salaojitus onnistuu vaivattomasti.

Pystymme myös asiakkaan halutessa rakentamaan kesämökin perustukset, jos mökin työmaalle pääseminen erityisen isolla koneella on vaikeaa tai mahdotonta. Kätevän kokoiset työkoneemme pääsevät toteuttamaan perustukset kiperissäkin paikoissa.

Muista kotitalousvähennys

Kaikki yksityisasiakkaamme ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Muista siis hyödyntää oikeutesi, jotta säästät merkittävästi hankkeen kustannuksissa! Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä. 

MM-Koneurakointi on erittäin kokenut rakennusalan yritys, joka tarjoaa palveluitaan Turun, Maskun, Naantalin alueella ja tarvittaessa muuallakin Varsinais-Suomessa. Tarvittaessa salaojitamme kaikenlaiset kohteet ja toteutamme rakennusten salaojitukset avaimet käteen -periaatteella, jolloin hoidamme työn kokonaisvaltaisesti suunnittelua, toteutusta ja viimeistelyä myöten. Ota yhteyttä, niin kerromme palveluistamme lisää!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MM-Koneurakointi Oy
Peitturinkatu 1
21260 RAISIO

Y-tunnus: 18882072
Puh: +358440791815

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MM-Koneurakointi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.