KONEURAKOINNIN LUOTETTAVA MONIOSAAJA

Rivi- ja kerrostalon salaojitus – Luotettavaa laatua Turun alueella

Rivi- ja kerrostalon salaojitus vaatii tekijältään vankkaa kokemusta sekä ammattitaitoa. Varsinkin monien vanhojen taloyhtiöiden kohdalla tulee varmistaa, että työ tehdään huolellisesti ilman rakennukselle koituvia vahinkoja. MM-Koneurakoinnin osaavan henkilöstön ja monipuolisen kaluston ansiosta vanhankin rivi- ja kerrostalon salaojitus onnistuu tehokkaasti, ja jälki on tarkkaa ja laadukasta.

Yrityksemme pääasiallisia toimialueita ovat Turku, Masku ja Naantali, mutta tarvittaessa pystymme toteuttamaan urakat koko Varsinais-Suomen alueella. Yksityisasiakkaiden sekä rivi- ja kerrostalojen lisäksi palvelemme myös yritysasiakkaita.

 

Salaojan uusiminen

Myös salaojien uusiminen voi tulla ajankohtaiseksi erityisesti vanhoissa taloyhtiöissä. Tällöin projektiin kannattaa tilata kokenut ammattilainen, joka osaa ottaa huomioon vanhat rakenteet vaurioittamatta tärkeitä kohtia työssä. MM-Koneurakointi on uusinut lukuisia salaojia haastavissakin kohteissa. Lupaamme, että salaojien uusiminen tehdään ammattilaisen takuulla!

Taloyhtiön salaojaremontti

Taloyhtiön salaojaremontti hoituu yrityksemme kautta kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Vanhoissa kohteissa saattaa aina silloin tällöin ilmaantua odottamattomia ongelmatilanteita, minkä vuoksi MM-Koneurakoinnin kaltainen kokenut tekijä on luotettava ja varma valinta. Aina tarvittaessa ja kohteesta riippuen pääsemme työskentelemään myös rakennuksen alle.

Salaojaremontin ensimmäisessä vaiheessa kaivamme vanhan salaojan esiin. Tällöin joudumme levittämään ylös kaivetun maa-aineksen tontille tai toteutuksesta riippuen kuljetamme sen työmaalta pois. Tarjoamme salaojat ja salaojaremontit asiakkaillemme aina tarvittaessa avaimet käteen -pakettina, jolloin hoidamme työn kaikki vaiheet suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn.

Takaamme, että tekemämme salaojaremontti hoituu kauttamme aina tehokkaasti ja ripeästi, mutta laadukkaasta jäljestä tinkimättä. Olemme toteuttaneet lukuisia taloyhtiön salaojaremontteja Varsinais-Suomessa. MM-Koneurakoinnin tekemän salaojaremontin hinta on aina järkevästi budjetoitu kokonaisuus, josta ei koidu piilokuluja.

Kun kaipaat kokenutta ammattilaista kerros- tai rivitalon salaojitukseen, voit luottaa meihin. Kerros- ja rivitalon salaojitus onnistuu kauttamme uusiinkin rakennuksiin, ja toisaalta yrityksellämme on Turun, Maskun, Naantalin ja muun Varsinais-Suomen alueelta runsaasti kokemusta vanhoistakin kohteista. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja vastaamme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Ota yhteyttä lomakkeella tai soita ja pyydä tarjous!

HUOM! Muistathan myös, että kaikki MM-Koneurakoinnin yksityisasiakkaat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Muista siis hyödyntää oikeutesi, jotta saat itsellesi merkittäviä säästöjä kokonaiskustannuksissa. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä. 

Katso myös muut salaojituskohteemme:

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

MM-Koneurakointi Oy
Peitturinkatu 1
21260 RAISIO

Y-tunnus: 18882072
Puh: +358440791815

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MM-Koneurakointi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.